Lipliner

Veel vrouwen krijgen bij het ouder worden fijne lijntjes om de mond en daarnaast worden de lippen ook vaak smaller. Permanent make-up is dé oplossing voor dit probleem. De mond wordt voller met een mooie strakke lipliner. De kleur wordt afhankelijk van uw wensen en uw huidskleur bepaald. Lip pigmentatie hoeft helemaal niet opzichtig te zijn en geeft met de zachte poederpigmenten hele subtiele resultaten. Oneffenheden kunnen tot een minimum beperkt worden.

lipcontour

 

 

 

 

 

Met een lipliner kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een duidelijk aanwezige lipliner, maar ook voor een natuurlijke lipliner die aansluit bij de kleur van uw lippen. Met resultaat een prachtige volle mond, ook zonder lipstick.

Full lips

Een prachtig effect wordt verkregen door het volledig opvullen van de lippen met kleur, zodat de lippen optisch voller ogen. Bleke lippen krijgen met permanente make-up een flinke oppepper.

Lip schaduw

Bij een lipschaduw wordt de lipliner iets dikker getekend zodat er een gedeeltelijke inschaduwing -met pigment- van de lippen ontstaat. De lippen lijken optisch voller.

U zult zich meteen eigen voelen met uw lipliner.