Eyeliner

Een natuurlijke boveneyeliner (als wimperverdikking)

Een boven eyeliner siert elke vrouw van 16 tot 65+ en is dus absoluut niet leeftijdsgebonden! De oogopslag wordt intenser en de kleur van uw ogen zal beter uitkomen. Het is vrijwel onmogelijk om zelf een eyeliner perfect te tekenen tussen de wimperhaartjes. Met permanente make up is dit wel mogelijk! en is het niet meer noodzakelijk om een mascara te gebruiken. Meestal wordt gekozen voor diep zwart of warm zwart. Eventueel wordt aan het zwarte pigment een steunkleur toegevoegd die de nadruk legt op de kleur van de iris.

Een brede boven eyeliner

Een goed geplaatste boven eyeliner benadrukt de oogopslag. Bovendien kan de oogvorm enigszins gewijzigd worden zodat een liftend effect wordt bereikt. Mooie amandelvormige ogen worden benadrukt en kleine ogen worden optisch vergroot. Bij deze behandeling is het noodzakelijk om met een grotere naaldconfiguratie te werken zodat het gewenste effect zal worden bereikt en de ogen minimaal worden belast. Keuze uit diepzwart of warm zwart eventueel met toevoeging van een steunkleur.

Een gekleurde boven eyeliner

Wij adviseren om een gekleurd lijntje (bijvoorbeeld in de tint van uw iris) aan te brengen nadat er reeds een donkere boveneyeliner is aangebracht. Dit om de oogopslag te intensiveren en zodoende het effect te vergroten. Erg mooi is azuurblauw bij blauw/grijze ogen, mosgroen bij groen-bruine ogen of een vergrijsd groen bij de iets oudere dame.

Natuurlijke boven en onder eyeliner

Er wordt een natuurlijke boven eyeliner in de wimperlijn aangebracht en een dunne onder eyeliner. U heeft de keuze om de onder eyeliner in een zachtere tint en/of in pointillisme (puntjes) techniek te laten plaatsen. Dit laatste geeft het effect alsof er met oogschaduw een zacht lijntje onder de ogen is aangebracht.

Eyeliner

Een extra brede boven eyeliner in combinatie met een onder eyeliner

Deze combinatie geeft extra accent aan uw ogen en is geschikt voor de vrouw die van stevige eyeliners houdt. U kunt kiezen uit diverse kleuren, maar ook diepzwart behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren om de onder eyeliner niet te dik te maken omdat door veroudering in de loop der jaren de eyeliner breder wordt.

Alleen een onder eyeliner plaatsen

Dit geeft een “hang”effect aan de ogen en raden wij af. Veel vrouwen tekenen gewoonte getrouw slechts de onder eyeliner en staan er niet bij stil, dat dit een neerwaarts effect aan de ogen geeft.

Smokey eyes oftewel een uitgeschaduwde eyeliner

Deze behandeling houdt in dat een donkere eyeliner wordt uitgeschaduwd in een zachtere tint door middel van een speciale naald techniek en een steunkleur. Uiteraard wordt de gewenste kleur met u overlegd. Het is mogelijk om zowel de boven- en onder eyeliner uit te schaduwen. Omdat dit meer tijd (en een extra naald) zal vergen is aan deze behandeling een meerprijs verbonden.